Goal Mapping – toteuta unelmasi

On aika tehdä unelmista totta. Menestys ja kyky uudistua muutosten keskellä – millä tahansa elämän osa-alueella – eivät ole kiinni sattumasta. Menestyksen avaimet ja tulokset linkittyvät suoraan uskomuksiin ja asenteisiin sekä omaan motivaatioon perustuviin tekoihin. Aivojen luonnollinen tapa toimia on tavoitteiden asettaminen. Brian Maynen kehittämän Goal Mapping -menetelmän avulla otat käyttöösi sekä tietoisen että tiedostamattoman mielen voiman ja luot voittajan asenteen juuri siihen, mitä eniten toivot elämässäsi. Parhaimmat tulokset syntyvät hyvin harkituista teoista ja opit valitsemaan itsellesi tärkeimmät tavoitteet ja kehitysaskeleet. Tee siis unelmistasi totta ja muuta tavoitteesi todellisuudeksi!

Brian Maynen Goal Mapping

on kehittynyt 20 vuoden kuluessa ja on nyt jo yli 3 miljoonan ihmisen käytössä yli 30 maassa ympäri maailmaa. Siinä missä perinteiset tekniikat tavoitteiden asettamiseen keskittyvät lähinnä vasemman aivopuoliskon aktivointiin sanojen ja toistojen avulla, Brian Mayne Goal Mapping -menetelmässä aktivoidaan aivot kokonaisuudessaan: vasen aivopuolisko sanojen avulla, oikea aivopuolisko piirtämisen avulla sekä hyödynnetään positiivisen ajattelun voimaa aivosolujen välisten yhteyksien vahvistamisessa. Tämä alansa johtava menetelmä on menestyksekkäässä käytössä sekä suuryrityksissä eri toimialoilla, kouluissa, huippu-urheilijoilla, hyvinvoinnin ammattilaisilla että lukemattomalla joukolla yksityisiä henkilöitä. Brian Mayne Goal Mapping -menetelmä sopii siis yhtälailla yksilöille kuin tiimeille ja kokonaisille organisaatioillekin. Kun kerran olet oppinut tämän menetelmän, voit itse vapaasti valita, mihin sitä omassa elämässäsi käytät ja millaista menestystä etsit.

Goalmapping1Olemme sertifioituja Brian Mayne Goal Mapping Practioner -kouluttajia ja liitämme Goal Mapping -menetelmän Albedocin uuteen koulutustarjontaan. Elämä ja terveys kulkevat käsi kädessä ja mitä paremmin tunnemme itsemme ja voimme toteuttaa syvimpiä toiveitamme, sitä positiivisempi on vaikutus myös hyvinvointiin ja terveyteen.

Goal Mapping -koulutuksemme sisältävät sekä teorian siitä, miksi ja miten Brian Maynen Goal Mapping toimii että harjoitukset omien tavoitteiden asettamiseen. Paras päivä menestymiseen on tänään. Ilmoita siis halukkuudestasi osallistua Goal Mapping –kurssillemme lähettämällä postia info@albedoc.com

Goal Mapping

Mitä toivot vuodelta 2023?

Albedocin uusi Brian Mayne Goal Mapping webinaari 28.12.2022 klo 18. Tunnista sydämesi todelliset toiveet, kirjoita, piirrä ja manifestoi. Saatat myöhemmin yllättyä, miten toiveet voivatkin alkaa toteutumaan. Tällä parin tunnin kurssilla ei käydä teoriaa vaan keskitytään suoraan asiaan. Hinta 49€ ja mukaan kurssille pääset ottamalla yhteyttä info@albedoc.com

Lataa suomenkielinen Goal Mapping karttapohja tästä.