Eteeriset öljyt

Mitä ovat eteeriset öljyt?

Lyhyesti sanottuna eteeriset öljyt ovat kasvin elinvoiman ydin. Kasvien juuret, siemenet, kukat ja kuoret sisältävät tiivistettyjä yhdisteitä, jotka ovat eteerisiä öljyjä. Kasvien eteeriset öljyt antavat kasville sen ominaistuoksun, suojaavat sitä vaarallisilta kasvitaudeilta ja muilta ympäristöuhilta sekä auttavat monessa kasville tärkeässä toiminnassa kuten pölytyksessä.

Jokaisen eteerisen öljyn luonnollinen sisältö on ainutlaatuinen, joten myös näiden öljyjen tuoksut ja edut ovat ainutlaatuisia.

Eteerisiä öljyjä on käytetty kautta vuosisatojen maailmanlaajuisesti mm. henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa, aromaterapiassa, kauneudenhoidossa ja ruuanlaitossa. Luonnossa on kaikki se, mitä tarvitsemme parhaassa mahdollisessa muodossa.

 

Mitä ovat doTERRA eteeriset öljyt?


doTERRA eteeriset öljyt ovat erittäin korkealaatuisia, testattuja eteerisiä öljyjä. doTERRA eteeriset öljyt ovat sertifioituja CPTG (Certified Pure Tested Grade) öljyjä, joiden laatua doTERRA valvoo ja testaa tarkasti. doTERRA öljyistä löytyy iso joukko puhtaita yhden kasvin öljyjä (single oils) sekä doTERRAn valmistamia erityisiä öljysekoituksia (proprietary blends). doTERRA on tehnyt myös öljyihin pohjautuen joukon valittuja tuotteita mm. ravitsemuksen tukemiseen, henkilökohtaiseen hygieniaan ja kauneudenhoitoon. Listan doTERRAn Euroopassa myytävistä tuotteista löydät englanniksi täältä.

 

Mikä on doTERRA yrityksenä?


doTERRA on vuonna 2008 perustettu yhdysvaltalainen yritys, joka toimitilat ovat Pleasant Grovessa, Utahissa. doTERRAn perustajat, ryhmä terveydenhuollon ja liike-elämän ammattilaisia, olivat itse todenneet eteeristen öljyjen uskomattomat hyödyt. He perustivat doTERRAn jakamaan korkealaatuisia eteerisiä öljyjä koko maailman kanssa tarkoituksenaan tuoda nämä luonnonlahjat kaikkien saataville. doTERRA nimi tulee latinasta ja on suomeksi ”Maan lahja”. doTERRA myy tuotteitaan itsenäisten hyvinvointiedustajien kautta, sillä yrityksen tavoitteena on myös luoda lisää taloudellista hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuutta öljyjen myyntiin ja markkinointiin niistä kiinnostuneille. doTERRA öljyt ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan erityisesti Euroopassa ja doTERRA Europe toimittaa nyt öljyjä ympäri Eurooppaa suoraan tilaajien kotiovelle.
 

Miten voin käyttää doTERRA eteerisiä öljyjä?

doTERRA öljyjen käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset: Esimerkiksi doTERRA laventeliöljyllä on mieltä rentouttava vaikutus ja se voi auttaa rauhoittamaan satunnaisia ihoärsytyksiä. Sinun ei tarvitse olla öljyjen asiantuntija nauttiaksesi eteeristen öljyjen tarjoamista hyödyistä. Tarvitset vain perustiedot siitä, kuinka käyttää eteerisiä öljyjä turvallisesti ja yksinkertaisesti osana päivittäistä hyvinvointiasi ja sinulle sopivia rutiinejasi. Muistathan, että olet itse avainasemassa ja vastuussa omasta terveydestäsi. doTERRA eteeriset öljyt eivät korvaa lääkärihoitoa tai muuta ammattihoitoa, jota sinulle on määrätty tai suositeltu.

Voit oppia omaan tahtiisi kaiken, mitä haluat tietää eteerisistä öljyistä ja muuttaa elämääsi lempeästi ja luonnollisesti eteeristen öljyjen avulla aivan niin kuin itse haluat.

Kuinka aloittaa doTERRA öljyihin tutustuminen?

Paras tapa tutustua doTERRA öljyihin on hankkia saman tien perustietoa öljyistä ja testata itse öljyjen toimintaa. Saat perustietoa doTERRA öljyistä osallistumalla järjestämäämme maksuttomaan webinaariin ”Tue luonnollista hyvinvointiasi”, jossa opit lisää doTERRA öljyistä – ilmoittaudu mukaan webinaariin tai lähetä viestiä info@albedoc.com

 

Kuinka voin ostaa doTERRA öljyjä?

doterra öljytVoit ostaa doTERRA öljyjä itsenäisten doTERRA hyvinvointiedustajien kautta. Yrityksemme Albedoc on rekisteröity doTERRA hyvinvointiedustaja ja opastamme mielellämme sinua doTERRA öljyihin tutustumisessa, tilaamisessa ja öljyjen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä.