Edistä hyvinvointiasi luonnonkeinoin

Elämä ohjaa meistä jokaista eteenpäin omalla tavallaan ja usein tuo ohjaus on helpompi nähdä vasta jälkikäteen. Näin kävi meillekin jälleen kerran – tässä lyhyesti tarinamme doTERRA eteerisistä öljyistä: Tutustuimme doTERRAn eteerisiin öljyihin ensi kertaa keväällä 2013, kun Sari osallistui doTERRA -esittelytilaisuuteen Helsingissä. Huomasimme öljyjen sopivan täsmälleen siihen, mitä olimme oppineet kehon ja mielen yhteydestä sekä tunneteemoista mm. Meta-Healthin kautta. Teimme ensimmäisen dõTERRA öljytilauksemme ja öljyjen käyttö perheessämme alkoi Modern Essentials – Handbook for using essential oils – kirjan avustuksella.

Sari: ”Hyvin konkreettisen kokemuksen doTERRA öljyjen nopeasta vaikutuksesta ja tehokkuudesta sain heti alkuun vuosia sitten eräänä myöhäisenä iltana: Olimme mieheni Janin kanssa riidelleet jostakin mitättömän pienestä asiasta ja sovintoa ei näyttänyt löytyvän. Totesin miehelleni, että ”Pidä tunkkisi, minä menen nyt nukkumaan”. Pesin hampaat ja laitoin muutaman tipan doTERRA laventeliöljyä. Kun olin ollut sängyssä jonkin aikaa, ajattelin käydä juomassa vähän vettä ennen nukahtamista. Keittiössä näin mieheni ja muistan ikuisesti, kuinka mielessäni ajattelin ”Haluaisin olla tuolle miehelle vihainen, mutta en pysty…” Laventeliöljy oli sulattanut pois koko kiukuntunteeni ja nauraen kerroin miehelleni, mitä oli tapahtunut. Siihen loppui riitely sinä iltana ja menimme sovussa nukkumaan. ”

doTERRA öljyt ovat monipuolinen apu


doterra laventeliTuosta hetkestä on nyt siis kulunut 7 vuotta ja näiden vuosien aikana on siis tullut opittua yhtä ja toista omakohtaisesti doTERRAn öljyistä ja on pakko myöntää – mitä enemmän niitä olemme käyttäneet, sitä enemmän doTERRAn öljyjä on kehuttava. Monen yhteensattuman johdattelemana tulimme viimein siihen tulokseen, että haluamme kertoa doTERRAn loistavista eteerisistä öljyistä myös muille. Näin yrityksestämme Albedocista tuli hiljattain doTERRAn hyvinvointiedustaja.

Terveys ja hyvinvointi sekä kehon että mielen tasolla ovat meille sydämen asia. Periaatteemme on edelleen, että sen minkä itse olemme testanneet toimivaksi, voimme jakaa eteenpäin asiakkaillemme. Tästä se siis pärähtää käyntiin.

Seuraava maksuton webinaari su 7.6 klo 14-15 ”Edistä hyvinvointiasi luonnonkeinoin”, jossa kerromme perustietoa doTERRAn eteerisistä öljyistä ja miten niitä voi käyttää omassa arjessa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Aurinkoista kevättä!

Sari ja Jani, Albedoc