Tietoa meistä


Albedoc Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Meillä yrityksen perustajilla on osaamista mm. liiketaloudesta sekä tietotekniikasta ja monen sattuman kautta päädyimme terveyden ja hyvinvoinnin pariin.

Olemme Suomen ensimmäisiä META-Health -ammattilaisia ja erikoisosaamistamme on kehon, mielen ja tunteiden yhteyden sekä stressin vaikutus terveyteen.

 

aamet_logo_145

  • Albedocin valmentajat ovat AAMET:n sertifioituja,
    EFT Practioner koulutuksen saaneita. AAMET
    on vuonna 1999 UK:ssa perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kouluttaa EFT ammattilaisia ympäri maailman. AAMET International on laajin ammattimainen EFT koulutusorganisaatio, joka määrittää koulutuksilleen laatustandardit sekä tuottaa EFT sertifioinnin lisäksi eettisiä ja toimintaohjeita .

 

    • META-Medicine_Association_RoundLogo_web200Albedocin valmentajilla myös META-Health Master Practioner -koulutus ja sertifiointi, jonka myöntää IMMA (International Meta-Medicine Association). IMMA on vuonna 2004 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää kokonaisvaltaista terveyttä yhdistämällä uusinta tietoa terveydestä ja tuomalla yhteen terveydestä kiinnostuneet eri alojen osaajat. IMMA kouluttaa ja sertifioi META-Health ammattilaisia jo kaikilla mantereilla.

    Untitled-3