Odottaminenko palkitsee?

Elämässä on monenlaista odotusta: lapsena odotamme karkkipäivää, syntymäpäivää ja joulupukkia, teini-ikäisinä ja nuorina aikuisina kiirehdimme itsenäistymään, odotamme ammattiin valmistumista, omaa kotia, kunnes aikuisina odotamme vapaapäiviä, viikonloppuja, lasten syntymää, seuraavaa vuodenaikaa ja milloin mitäkin. Sanotaan myös, että ”hyvää kannattaa odottaa” – tarkoituksena lienee kannustaa jonkinlaiseen pitkäjänteisyyteen. Entä jos vain jäämme odottamaan, huomaammeko silloin kohdallemme osuvat mahdollisuudet? Entä jos odotamme niin kauan, että on jo liian myöhäistä? Oman terveyden ja hyvinvoinnin suhteen pienten askelten ottaminen kannattaa moninkertaisesti enemmän kuin vain oikean hetken tai elämäntilanteen odottaminen. Mitä voit tehdä itsesi hyväksesi juuri tänään? Entä huomenna? Jokainen päivä on uusi mahdollisuus lisätä omaa hyvinvointia, sekä fyysistä että henkistä. Terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen löytyy tarjontaa monipuolisesti – valitse itsellesi soveltuvat keinot voida hyvin ja nauti elämästäsi enemmän!

Monipuolista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista tarjolla Ilon ja Valon Markkinoilla Helsingin Wanhassa Satamassa 8.-9.3.2014.

Markkinoilla sunnuntaina 9.3 klo 12:50-13:20 myös Albedocin tietoisku ”Mielen voima ja terveys” – tervetuloa kuuntelemaan!