META-Health Coaching eli terveysvalmennus

Oletko kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi?

Tai onko sinulla jokin oire tai sairaus, johon kaipaat ratkaisua? Tai tunnet kaipaavasi lisää energiaa elämääsi? Vai haluaisitko muuttaa jotakin elämässäsi, mutta et saa asiaa aloitettua? Tarjoamme avuksesi henkilökohtaista terveysvalmennusta, jossa jokainen asiakas huomioidaan yksilönä. Käytämme valmennuksessa META-Health -analyysia, jonka avulla voit löytää aivan uuden näkökulman ja ratkaisuja omaan hyvinvointiisi ja elämääsi. Eri asiat elämässä vaikuttavat meihin ihmisiin eri voimakkuudella ja eri tavoin. Sinun ajatuksesi ja tunteesi ovat ainoat merkitykselliset sinun tapauksessasi. Emme arvaile tai tulkitse, mitkä asiat vaikuttavat eniten sinun hyvinvointiisi ja terveyteesi, mutta autamme sinua ottamaan selvää juuri sinulle tärkeistä asioista ja niiden vaikutuksesta hyvinvointiisi.

Mitä META-Health Coaching eli terveysvalmennus on ja kuinka valmistaudun tapaamiseen?

Mikäli sinulla on jokin tunne, oire tai sairaus, jota haluaisit selvittää tarkemmin, META-Health -valmennus tuo sinulle uuden näkökulman asiaan. Valmennuksemme alkaa noin 15 minuutin tutustumissoitolla, jossa valmentajamme käy kanssasi tilanteesi lyhyesti läpi.

Ennen ensimmäistä Coaching -tapaamista, mieti jo valmiiksi seuraavia kysymyksiä ja vastauksia:

   1. Milloin tunne, oire tai sairaus ilmaantui? Mitä elämässäsi tapahtui silloin?
   2. Tuliko kyseinen tunne, oire tai sairaus nyt ensimäistä kertaa? Jos tunne, oire tai sairaus oli
       ilmennyt jo aiemminkin, mitä edellisillä kerroilla tapahtui elämässäsi?
   3. Varaa seuraavaksi aika varsinaiseen META-Health -valmennukseen info@albedoc.com

Mikäli et tunnista selkeää tunnetta, oiretta tai sairautta ei huolta, valmentajamme auttaa sinut alkuun ohjaavilla kysymyksillä. Valmennuksen tarkoitus onkin juuri oivalluttaa sinut löytämään itsellesi tärkeät asiat ja ymmärtämään niiden syy-seuraussuhteet sinun elämäsi mukaisesti.

Muistathan, että META Health Coaching eli terveysvalmennus ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä ole diagnosointimenetelmä.

Terveysvalmennuksen tavoitteena on katsoa terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti huomioiden keho-mieli-tunteet ja sosiaalinen ympäristö juuri sinun elämäsi mukaisesti. Itseäsi ymmärtäen voit käynnistää oman kehosi luonnollisen elpymisprosessin. Itseäsi ymmärtäen voit nauttia elämästäsi enemmän!

Valmennusehdot


META-Health terveysvalmennus