Goal Mapping – on aika tehdä unelmista totta

Menestys ja kyky uudistua muutosten keskellä – millä tahansa elämän osa-alueella – eivät ole kiinni sattumasta. Menestyksen avaimet ja tulokset linkittyvät suoraan uskomuksiin ja asenteisiin sekä omaan motivaatioon perustuviin tekoihin. Brian Maynen kehittämän Goal Mapping -menetelmän avulla otat käyttöösi sekä tietoisen että tiedostamattoman mielen voiman ja luot voittajan asenteen juuri siihen, mitä eniten toivot elämässäsi. Tulokset syntyvät hyvin harkituista teoista ja opit valitsemaan itsellesi tärkeimmät tavoitteet ja kehitysaskeleet. Tee siis unelmistasi totta ja muuta tavoitteesi todellisuudeksi!

Albedoc tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden Goal Mapping -koulutukseen 17.12.2015 Helsingissä. Olemme sertifioituja Brian Mayne Goal Mapping Practioner -kouluttajia ja liitämme Goal Mapping -menetelmän Albedocin uuteen koulutustarjontaan. Elämä ja terveys kulkevat käsi kädessä ja mitä paremmin tunnemme itsemme ja voimme toteuttaa syvimpiä toiveitamme, sitä positiivisempi on vaikutus myös hyvinvointiin ja terveyteen. Juhlistaaksemme kuluneen vuoden mahtavia kohtaamisia asiakkaidemme kanssa, haluamme tarjota ainutlaatuisen koulutuspäivän ja ensimmäisen Goal Mapping -kurssimme Albedocin asiakkaille puoleen hintaan.

Brian Maynen Goal Mapping on kehittynyt 20 vuoden kuluessa ja on nyt jo yli 3 miljoonan ihmisen käytössä yli 30 maassa. Tämä menetelmä on menestyksekkäässä käytössä sekä suuryrityksissä, kouluissa, huippu-urheilijoilla, hyvinvoinnin ammattilaisilla että lukemattomalla joukolla yksityisiä henkilöitä. Kun kerran olet oppinut tämän menetelmän, voit itse vapaasti valita, mihin sitä omassa elämässäsi käytät ja millaista menestystä etsit.

Koulutuspäivän aikataulu 17.12.2015:
08:45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
09:00 Koulutus alkaa
10.30 Kahvitauko 15 min
12:00 Lounastauko
13:00 Koulutus jatkuu
14:45 Kahvitauko 15 min
17:00 Koulutus päättyy

Kouluttajat: Sari Ilvonen & Jani Kekäläinen
Koulutuskieli: suomi

Paikka: Coaching Point, Savilankatu 1, Helsinki
Hinta: 100€ (Huom. vain tämä ensimmäinen kurssi, normaalihinta 200€)
Kahvi/tee, hedelmät sekä kurssimateriaalit sisältyvät hintaan.

Tiedustelut: info@albedoc.com tai